Op zoek naar zorgprofessionals in de jeugdzorg, of juist naar werk al zzp’er in de jeugdzorg? Dan ben je bij Flexycare aan het juiste adres. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we wat komt kijken bij dit vak en weten we daarom tevens dat de zzp’ers die bij Flexycare zijn aangesloten, perfect zijn om een kwaliteitsimpuls te geven binnen de teams waarin zij werken!

De zzp’er beschikken over veel ervaring om alle cliëntgebonden-, organisatiegebonden- en professiegebonden taken met impact uit te voeren. Naast ervaring en passie, selecteren wij ook op basis van de mate waarin een zzp’er in de jeugdzorg kan meedenken met de dagelijkse gang van zaken. Wij staan voor het geven van een kwaliteitsimpuls en de kijk van een ervaren kracht is daarin essentieel!

Vanuit diverse aspecten binnen de jeugdzorg kunnen wij voor de perfecte match zorgen. Dit kan zowel op acute basis als op basis van een langdurige samenwerking. De zorgprofessionals zijn ervaren, gepassioneerd en altijd in voor een nieuwe uitdaging!