We hebben inmiddels jarenlange ervaring in de zorg. Wij genieten van de impact die je kunt maken door mensen in hun kracht te zetten. De juiste mensen, op de juiste positie, binnen de juiste omgeving! Dit, in combinatie met een mensgerichte aanpak, bekrachtigt de zorgvrager, collega’s en de zorginstelling. We hebben ervaren dat deze impact wegens allerlei factoren al snel kan vertroebelen. Daarom willen wij het anders doen. 

  1. Optimale verstandhouding met alle partijen

Groei van een bemiddelingsbureau of zorginstelling hoeft niet te resulteren in verslechterde communicatie. Toch hebben we dit vaak zien gebeuren. Zonde, want het is zo simpel te voorkomen. Duidelijke communicatie, voortschrijdend inzicht en transparantie zijn hierin onmisbare tools. Hiermee voorkomen wij dat mensen een nummertje worden en de aandacht verschuift. We garanderen 100% focus op de zzp’er in de zorg en op de opdrachtgevers waar we voor werken. We verbinden de zorg met de mensen die er een hart voor hebben.

  1. Waarde creëren en toevoegen

We zijn allemaal bekend met de tekorten in de zorg. Toch is het niet ons voornaamste doel om die op te lossen. Immers, wat is dan nog ons bestaansrecht als die tekorten zijn opgelost? Wij zetten ons daarom actief in om te matchen op basis van de potentie om waarde toe te voegen en die te creëren. We kijken naar het grotere plaatje en daarom is het verhaal van de zorginstellingen, van de cliënten, van de patiënten en van de zzp’ers in de zorg essentieel voor ons. Pas wanneer dit verhaal met elkaar matcht, kunnen we het beste uit iedereen naar boven halen. Dit doen wij altijd met korte lijntjes, optimale kwaliteit en met flexibiliteit.

  1. Stimuleren in ontwikkeling en innovatie

Vooruitdenken en meedenken zijn voor ons een prioriteit. We voeren de evaluatiegesprekken niet omdat het hoort, maar omdat we oprecht willen weten wat er leeft en wat anders zou kunnen. Dit zijn sleutels tot innovatie en tot een sterke zorgsector met impact. Daarom omarmen we feedback en het toepassen ervan: zeggen wat je denkt, doen wat je zegt!

Flexycare. Voor zorgprofessionals, door zorgprofessionals.